Karosseriskader og biloppretting

Dette er detaljene som utgjør det totale tilbudet vårt innen karosseriskader og biloppretting

Som Oslos ledende karosseriverksted – flere ganger kåret til et av Norges beste verksted med karosseri som spesiale – tilbyr vi ”hele pakka” innenfor reparasjon av karosseriskader og biloppretting. Enten karosseriet i bilen din er av stål, aluminium eller plast, behersker vi alle typer reparasjonsmetoder.

Kvalitet og kompetanse

For å kunne reparere akkurat din bil på best mulig måte, sender vi stadig folk på kurs hos bilprodusentene, og benytter hele tiden produsentenes egne manualer for slikt arbeid. Det sikrer deg at vi holder oss til den etablerte oppskriften for reparasjoner av hvert enkelt merke. Spesielt viktig er dette ved strukturskader, der alle reparasjoner må følge bestemte prosedyrer for at bilen skal kunne komme inn under garantivilkårene. For kundene våre er naturligvis funksjon og sikkerhet kanskje det viktigste, og ved at vi følger fabrikkprosedyrene kan de være sikre på at også disse aspektene er ivaretatt.

Ingen timebestilling – Bare kom innom for biloppretting

Ikke ring – bare kom innom, så bruker vi toppen 10 minutter på å taksere skaden din – gratis! Vi utfører alle typer skadereparasjoner for alle forsikringsselskap.