Karosseriverksted fra A til Å

Oslos ledende karosseriverksted

Som Oslos ledende karosseriverksted – flere ganger kåret til et av Norges beste verksted med karosseri som spesiale – tilbyr vi ”hele pakka” innenfor reparasjon av karosseriskader. Enten karosseriet i bilen din er av stål, aluminium eller plast, behersker vi alle typer reparasjonsmetoder.

Stikk innom oss i 10 minutter, så takserer vi skaden gratis for deg
NB: Ta med skadenummer

Du trenger ikke ringe eller maile oss, har du fått skadenummer fra forsikringsselskapet ditt, er det bare å komme innom med bilen din. Lang erfaring og høy kompetanse gjør det mulig for oss å vurdere og taksere bilskaden der og da. Etter takseringen setter vi opp et reparasjonsforløp for deg og tar kontakt med forsikringsselskapet for godkjenning. Skal du betale skaden selv, får du garanti på tid, pris og det ferdige arbeidet.

Karosserireparasjoner er et fag vi er stolte av

Dagens virkelighet er ulik gårsdagens. Nye materialer, el-biler, endrede krav til alt fra lakktyper til avtrekk i arbeidshallen er noe vi må forholde oss til på en profesjonell måte. Uansett er det hva vi leverer fra oss som er det viktigste. Målet med hver reparasjon er naturligvis at du ikke skal kunne se at noe er reparert!
For å levere et best mulig resultat – hver gang – benytter vi bilprodusentenes egne arbeidsmanualer. De er kanskje de viktigste verktøyene våre, og er spesielt viktige ved strukturskader. Nettopp bruken av slike manualer er en del av din garanti for at jobben på akkurat din bil er gjort etter produsentens egne forskrifter og fremgangsmåter.

Alle reparasjoner tar tid

Vi vet at det kan være surt å levere fra seg bilen – mange er svært avhengige av bil for å få hverdagen til å gå opp. Derfor er tidsforbruket vi oppgir på skaden du har med til oss, noe vi etterlever. Du skal ikke behøve å vente én eller flere dager ekstra fordi vi har gjort oss bort på anslaget over hvor mye tid vi kommer til å bruke. Både tid og pris står fast når tilbudet er gitt. Mer er det faktisk ikke å si om akkurat det.

Trenger du, ordner vi leiebil for deg

Vi ønsker å gjøre erfaringen med oss til en så positiv opplevelse som mulig. Trenger du leiebil, sørger vi for at du får det i den tiden det vil ta å gjøre bilen din som ny igjen. Det er viktig at du sjekker med forsikringsselskapet ditt om du har forsikring som dekker leiebil. Har du det, kan vi sørge for at du får bil fra samarbeidspartneren til selskapet ditt. Du kan også leie bil av oss, direkte.