Om oss

Karosseri Spesialisten – navnet sier alt

Aldri har det vært viktigere med kompetanse, også innen et håndverksfag som vårt. Nye materialer, manualer, prosedyrer, lover og regler gjør at satsingen på ”human kapital” utgjør forskjellen på gode og dårlige aktører – og gode og dårlige resultater. Satsingen vår på å holde de ansatte oppdatert har så langt gitt oss flere nye samarbeidspartnere og en unik posisjon i markedet på Østlandet.

Erfaring siden 1995 – det nyter kundene godt av

Hvor lenge er det egentlig siden 1995? Noen ledetråder: Løvenes konge og Die Hard 3 går på kino. Scatman John er et hett navn på musikkfronten og Rolf Løvland vinner MGP med Nocturne. Dette året startet brødrene Per Steinar Svendsen Fougli og Lars Petter Svendsen Karosseri Spesialisten. De jobbet i over 10 år i andre verksteder før de to valgte å starte opp sammen, og i en periode var de hele fire brødre som jobbet i bedriften.

I dag teller bedriften 30 ansatte.

Det koster å være kar – men det er det eneste riktige

Å drive karosseriverksted i dag betyr et sterkt fokus på human kapital, HMS, kompetanseheving, avtaleforhold og andre elementer som var på langt nær så fremtredende for 20 år siden. Det vil si – de var nok til stede på den ene og andre måten, men ikke så organisert og styrt som i dag. Men bruken av nye materialer (aluminium og plast), fremveksten av spesialenheter som el-biler, overgangen til databaserte verktøy av alle slag og nye miljøkrav til både lokaler, lakktyper og fyll-materialer har gjort etterutdanning og HMS-arbeide høyaktuelt. Og det koster – men det må til. Slik kan Karosseri Spesialisten fortsatt levere 100% resultater – uansett skade- og materialtyper.

Et av Norges beste bilverksteder

Flere ganger er Karosseri Spesialisten kåret til et av landets beste skadeverksteder. Satsingen på kvalitet har også kvalifisert bedriften som Miljøfyrtårn. Det er lite gjennomtrekk av fagpersonell i bedriften, som også har drevet økonomisk lønnsomt i alle år. I dag er også Karosseri Spesialisten Oslos største frittstående verksted.