Alt innen billakkering

Autolakkservice - Spesialisten på billakkering i Oslo

Autolakk Service AS i Oslo
Samarbeidspartner med høy kompetanse på vanskelige jobber innen billakkering.

Billakkering er ikke et enkelt fag. Det vet alle som har forsøkt deg med en sprayboks etter egenreparasjon på bil. Nøkkelordene for slike reparasjoner er gjerne sig, støv, urenheter, ujevnheter, fargeforskjell og porer. For vår samarbeidspartner Autolakk Service er slikt et tilbakelagt stadium – de er i dag betrodd lakkarbeid på merker som Aston Martin og Mercedes. Og det tør vel borge for en viss standard?

Smart Repair

I lakkeringstilbudet inngår også lakkering etter Smart Repair-metoden – det sparer kundene for dyre hellakkeringer. Andre tilbud er lakkering av kjøkken, interiør, industrilakkering, av båt, samt omlakkering av motorsykkel.

Om Autolakkservice

Topp moderne lakkeringsverksted på Grorud i Oslo med alt av utstyr som behøves for å gjøre en fullgod jobb etter fabrikantens spesifikasjoner. Verkstedet tilfredstiller myndighetenes strenge krav til drift av billakkeringsverksted.

Firmaet reparerer også skader på personbiler og varebiler for privatkunder og næringsliv. I tillegg kan de lakkere andre ting på forespørsel. (Motorsykler, kjøkkenlakkering, noe industrilakkering, osv.)

Autolakkservice AS, ledende i Oslo på billakkering
– En del av KS-Auto Gruppen.